Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

De Jongens tegen de Meisjes in de bibliotheek

Kinderen van het biebteam De boekenwurmen in Bibliotheek Papendrecht bedachten veel vragen en opdrachten voor een spelletje ‘De Jongens tegen de Meisjes’. Wie durft de strijd aan te gaan? Kom op woensdag 26 maart naar de bibliotheek aan Markt 2. Aanvang: 15.30 uur.

Speel snel en slim en wie weet mag jouw groep dan ‘Wij zijn de beste!’ uitroepen. 

De toegang is gratis, aanmelden is niet nodig. Leeftijd: voor kinderen van 8-12 jaar.

Wanneer?
26 maart 2014 van 15.30 tot 00.00 uur
Organisator
Bibliotheek AanZet
Locatie:
In de bibliotheek aan de Markt 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.