Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Pepperstreet

Pepperstreet

Pepperstreet is een indie rock/electro band uit Papendrecht/Oud-Alblas. De band bestaat uit 5 jonge vrienden (gemiddeld 18 jaar) en worden beïnvloed door bands als Two Door Cinema Club, Kensington, Handsome Poets en Atlas Genius. De band bestaat uit: - Koen Brand - vocals, gitaar - Bart Kuntz - synthesizer, gitaar, backing vocals - Lucas Lammers - leadgitaar, backing vocals - Bram van der Giessen - basgitaar - Tim Boer - drums

Wanneer?
Van 22 maart 2014 22.00 uur tot 23 maart 2014 01.00 uur
Organisator
Café De Trap Af
078-6410791
info@cafedetrapaf.nl
Locatie:
Westeind 76
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.