Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Officiële opening minipupillenveld

Officiële opening minipupillenveld

In het najaar van vorig jaar is het miniveld, inmiddels omgedoopt in het “Cees van Swieten Veld”, genoemd naar ons overleden Lid van Verdienste en de oprichter van voormalig hoofdsponsor Esbi.

Op zaterdagmiddag 22 maart vindt vanaf 12 uur de openingsplechtigheid van het minipupillenveld plaats, waarbij iedereen welkom is. Alle sponsors, de wethouder van sport Kees Koppenol en burgemeester De Bruin hebben een officiële uitnodiging ontvangen. Na een introductie van de initiatiefnemers Mehmet Ipekten en Stephan Thuss en een toespraak van Bram Blom, de voorzitter van
VV Papendrecht, zullen de familie Van Swieten en Bram Blom rond 12.40 uur het Cees van Swieten Court officieel openen middels het doorknippen van het lint en het oplaten van ballonnen. Daarna spelen de minipupillen op het versierde veld een oefenduel tegen de mini’s van Wieldrecht.

 

Wanneer?
22 maart 2014 van 12.00 tot 00.00 uur
Organisator
VV Papendrecht
Locatie:
VV Papendrecht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.