Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

politieke partijen buigen zich over verkiezingsuitslag

politieke partijen buigen zich over verkiezingsuitslag

Vrijdag 21 maart 2014 vanaf 20.00 uur komen de politieke partijen bijeen in de raadzaal van het gemeentehuis. Per partij zijn twee vertegenwoordigers aanwezig om de verkiezingsuitslag te bespreken en om kort vooruit te blikken naar de komende vier jaar en de vorming van een nieuw college.

Voor de goede orde: het is geen raadsvergadering, dus er worden geen beslissingen genomen, maar de bijeenkomst is wel openbaar. Aanwezigen op de publieke tribune krijgen ook de gelegenheid vragen te stellen en opmerkingen te plaatsen.

Burgemeester C.J.M. de Bruin nodigt iedere belangstellende van harte uit deze frisse start van een nieuwe bestuursperiode bij te wonen. Na afloop kunt u onder het genot van een hapje en een drankje nog even napraten.

Wanneer?
21 maart 2014 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Gemeente
Locatie:
Gemeentehuis
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.