Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

25-Jarig jubileum van Gospelkoor 'Les Chantres'

25-Jarig jubileum van Gospelkoor 'Les Chantres'

Gospelkoor 'Les Chantres'uit Papendrecht viert op 15 maart haar vijfentwintig jarig jubileum.Dit gebeurt onder andere met een concert in de Bethlehemkerk.

Tijdens dit concert is er een gastoptreden van zangeres Pearl Jozefzoon.

Kaarten kosten 15 euro in de voorverkoop en 17,50 euro aan de zaal. Kinderen tot en met 12 jaar mogen voor 10 euro naar binnen. Voorverkoop is mogelijk via www.leschantres.com, 078-6151937 of boekhandel 'De Waard' in Sliedrecht.

Wanneer?
15 maart 2014 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Gospelkoor 'Les Chantres'
Locatie:
Bethlehemkerk aan de Van der Palmstraat
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.