Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Pianoconcert

Pianoconcert

Het derde concert in de lustrumserie Aangenaam Goud van de Rivas Zorggroep en de culturele raad Papendrecht zal zaterdag 15 maart verzorgt worden door getalenteerde pianoleerlingen van Jolande Staat. In zorgcentrum De Waalburcht te Papendrecht klinkt vanaf 10.30 uur bekende en minder bekende klassieke muziek en de toegang is gratis.

De pianisten Amber de Jong (17 jaar,8 jaar les), Asmara Smit (15 jaar, 7 jaar les), Eline Oei (14 jaar, 8 jaar les) en Maral Kazikan (17 jaar, 8 jaar les) brengen een gevarieerd klassiek programma met solowerken van  o.a. Clementi, Beethoven en Schumann. Asmara Smit zal bovendien een eigen compositie ten gehore brengen. Tot slot zullen de luisteraars worden getrakteerd op een quatre-mains uitvoering van de Marche Militaire van  Schubert. Het viertal pianisten heeft de afgelopen tijd onder leiding van hun docente, Jolande Staat, met veel plezier toegewerkt naar dit Koffieconcert. Een gelegenheid als deze vormt een enorme uitdaging voor de leerlingen.

Pianodocente Jolande Staat, afgestudeerd aan het Brabants Conservatorium, startte haar lespraktijk 16 jaar geleden. Sindsdien weten velen, jong én oud,  haar te vinden. Hoewel de nadruk in de lessen ligt op Klassieke muziek, is er voldoende ruimte voor andere genres. Daarnaast vormt samenspel, in quatre-mains vorm óf met andere instrumentalisten, regelmatig een aanvulling op de individuele lessen.

Wanneer?
15 maart 2014 van 10.30 tot 00.00 uur
Organisator
Culturele Raad en Rivas Zorggroep
Locatie:
De Waalburcht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.