Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bingo bij Speeltuinvereniging de Zonnebloem

Bingo bij Speeltuinvereniging de Zonnebloem

Bingo. Vrijdag 14 april 2014 is er weer een gezellig bingoavond bij speeltuinvereniging De Zonnebloem. Vanaf 19.30 uur bent u van harte welkom in ons clubgebouw aan de Lisbloemstraat.

Een half uurtje later zullen we starten met eerste van 15 bingorondes. De prijzen bestaan onder ander uit vleespakketten, tassen met levensmiddelen, cadeaubonnen en allerlei andere mooie cadeaus. Tot slot is er nog een superronde waarbij u onder meer kans maakt op een grote tas met boodschappen. Actuele informatie over onze vereniging vindt u vanaf heden ook op onze website: www.speeltuindezonnebloem.nl

 

Wanneer?
14 maart 2014 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Speeltuinvereniging 'De Zonnebloem'
Locatie:
Lisbloemstraat (achter de Sterflat)
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.