Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Ontmoetingspunt voor (plots-)laatdoven en slechthorenden “Telecommunicatie”

Ontmoetingspunt voor (plots-)laatdoven en slechthorenden “Telecommunicatie”

Enige tijd geleden is de voor doven en slechthorende de teksttelefoonbemiddelingsdienst gestopt en is er een nieuwe bemiddelingsdienst voor telecommunicatie. Welke nieuwe toepassing past het beste bij uw wensen? Dit komt u te weten tijdens het ontmoetingspunt voor doven en slechthorenden georganiseerd door BWI en Stichting Plotsdoven op donderdag 6 februari 14.00uur. U gastspreker Wouter Bolier van project Kwaliteit Teletolk (KTT) komt u laten zien welke nieuwe diensten er zijn en hoe u die kunt benutten. Natuurlijk is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen. Toegang is gratis en een schrijftolk is aanwezig. Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met BWI P.S. Gerbrandystraat 31 te Papendrecht, telefoonnummer 078-6154741of info@bwi-papendrecht.nl

Wanneer?
6 februari 2014 van 14.00 tot 00.00 uur
Organisator
Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (SWOP)
615 47 41
bwi@swopapendrecht.nl
Locatie:
Het Dienstencentrum aan de Gerbrandystraat 31
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.