Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Met z’n allen XIII

In de Openbare Bibliotheek aan de Markt in Papendrecht hebben medewerkers van de sectie Amateurkunst van de St. Culturele Raad Papendrecht de expositie “Met z’n allen XIII” ingericht.
Dit jaarlijkse evenement stelt de amateurkunstenaars uit Papendrecht en omstreken in staat om één van hun werken te exposeren. Dit jaar doen er 42  amateurkunstenaars mee met foto’s, tekeningen, schilderijen in aquarel, pastel, ecoline, acryl, olieverf, zeefdruk en collages. Verder zijn er beelden en kantkloswerk.
De expositie duurt tot 3 januari 2014 en is gratis te bezichtigen tijdens de openingsuren van de bibliotheek.
 
Afbeelding:  Corry Scholte - Biesbosch.

Wanneer?
Van 4 oktober 2013 00.00 uur tot 3 januari 2014 00.00 uur
Locatie:
in de bibliotheek aan de Markt 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.