Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Expositie Ria Schippers

Expositie Ria Schippers

In de maanden oktober en november zal er een expositie van mevrouw Ria Schippers te zien zijn bij de Natuur- en Vogelwacht ‘De Alblasserwaard’ (NVWA). Ria is geboren in Oud Beijerland en woont nu in Papendrecht. Vanaf 1990 is Ria begonnen om de techniek van het aquarelleren onder de knie te krijgen. Daarvoor heeft zij verschillende cursussen en workshops gevolgd. Ria’s voorkeur gaat uit naar bloemen en landschappen; ook stillevens vindt zij een uitdaging. Deze onderwerpen worden verbeeld met het acryl en aquarel.

Een aantal van de werken van Ria Schippers zullen te zien zijn in het Streeknatuurcentrum van de NVWA, Matenaweg 1 te Wijngaarden.

Wanneer?
Van 1 oktober 2013 00.00 uur tot 30 november 2013 00.00 uur
Organisator
Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard
Locatie:
Streeknatuurcentrum Alblasserwaard aan de Matenaweg 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.