Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Tim Vantol in JC Electra

JC Elektra mag met trots mededelen dat niemand minder dan Tim Vantol (Lowlands 2013, 3FM, De Wereld Draait Door) op zaterdag 30 november een van zijn weinige shows met volle band bezetting in JC Elektra zal gaan spelen!

De entree voor deze avond bedraagt slechts 5 euro en de deuren gaan open om 20.00 uur.

Wanneer?
30 november 2013 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
JC Elektra
Locatie:
JC Elektra
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.