Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Hoe beleef je Dementie

Op donderdag 28 november is in het Alzheimer Café Papendrecht mevrouw Teuntje Andriessen te gast. Zij is psycholoog bij Rivas.
Mevrouw Andriessen spreekt over het thema “Beleving”. Allereerst zal zij informatie geven over de cognitieve problemen bij dementie, ofwel welke problemen ontstaan er in de werking van de hersenen. Daarna komt aan de orde hoe dementerenden en mantelzorgers dit ziekteproces beleven.
Na haar inleiding bent u in de gelegenheid om vragen te stellen.

Het Alzheimer Café Papendrecht wordt georganiseerd door een werkgroep met daarin vertegenwoordigers van Brede Welzijnsinstelling Papendrecht (BWI), de Rivas Zorggroep en Alzheimer Nederland.

Belangstellenden zijn van harte welkom in het restaurant van De Waalburcht, Kleine Waal 6. De avond begint om 19.30 uur (zaal open 19.15 uur) en duurt tot 21.30 uur. Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis. Voor meer informatie: Brede Welzijnsinstelling Papendrecht, tel. 6154741.

Wanneer?
28 november 2013 van 19.15 tot 21.30 uur
Organisator
Alzheimer Café Papendrecht
Locatie:
Restaurant van De Waalburcht, Kleine Waal 6
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.