Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Gratis tanken met Piet Paulusma

Gratis tanken met Piet Paulusma

Gratis tanken bij Firezone Papendrecht. Donderdag 28 november is de bekende weerman Piet Paulusma in Papendrecht. Hij opent het nieuwe tankstation van Firezone aan de Bosch 58 (nabij ingang parkeergarage Overtoom, Winkelpassage De Meent).Tussen 16.00 en 17.00 uur is Piet Paulusma aanwezig aan de Bosch en kan iedere klant een gooi doen naar een tank gratis brandstof. Iedereen die namelijk met twee dobbelstenen ‘dubbel’ gooit krijgt een gratis tank, hoogstpersoonlijk door Piet Paulusma zelf volgegooid! En mocht dat niet lukken, dan kunt u natuurlijk altijd nog op de foto met deze bekende Nederlander en maakt u via Facebook nog een keer extra kans op een tank gratis brandstof: altijd prijs dus bij Firezone!Firezone is een landelijke keten van onbemande tankstations. ‘We staan bekend om onze lage prijzen,’ vertelt Peter Groen, directeur van Firezone. ‘Maar naast onze kortingen houden we ook regelmatig ludieke acties. De dobbelsteen-actie is daar een goed voorbeeld van.’ Voor andere acties van Firezone en voor een overzicht van alle stations kunt u kijken op www.firezone.nlBij de foto: ‘Ga op de foto met Piet Paulusma bij de opening van het nieuwe tankstation van Firezone in Papendrecht en maak kans op gratis brandstof.’Noot voor de redactie:Voor meer informatie over Firezone kunt u contact opnemen met Yvonne Logtenberg, tel: 088-0123 642

Wanneer?
28 november 2013 van 16.00 tot 17.00 uur
Organisator
Firezone Papendrecht
info@firezone.nl
Locatie:
Bosch 58
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.