Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Wat leest u op het etiket?’

Rivas Zorggroep houdt in Papendrecht in de maand november twee keer de workshop ‘Wat leest u op het etiket?’. Tijdens deze workshop komen deelnemers erachter wat er zoal op een etiket staat vermeld, zoals de voedingswaarde of ingrediëntendeclaratie.

Gezonde leefstijl
‘In onze maatschappij is er een overvloed aan voedsel’, vertelt Monique Wichers, diëtist bij Rivas. ‘Daarom is het moeilijk om bewuste keuzes te maken. Niet alleen omdat alles er even smakelijk en verleidelijk uitziet, maar ook doordat veel producten zo zijn samengesteld dat het moeilijk is te achterhalen wat ze aan energie en voedingsstoffen leveren.’ Deze workshop is handig voor wie waarde hecht aan een gezonde leefstijl, wie wilt opletten met suiker- en/of vetgehalte en voor mensen met een voedselovergevoeligheid en hierdoor bepaalde voedingsstoffen in de gaten moeten houden.

Datum en locatie
De workshop ‘Wat leest u op het etiket?’ vindt in november twee keer plaats: op dinsdag 12 en op dinsdag 26 november van 11.00 tot 12.30 uur in De Zorgmolen in Papendrecht. Het is ook mogelijk deze workshop te volgen in Alblasserdam (11 november) en Leerdam (15 november).

Informatie en aanmelden
De workshop ‘Wat leest u op het etiket?’ is een workshop die het Expertisecentrum Voeding en Leefstijl van Rivas in samenwerking met Dienst Gezondheid & Jeugd organiseert.

Wanneer?
26 november 2013 van 11.00 tot 12.30 uur
Organisator
Rivas
0900-8440
vodi@rivas.nl
Locatie:
De Zorgmolen in Papendrecht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.