Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Modelbouw & Techniek

Modelbouw & Techniek

Vandaag is er een kleine maar gezellige tentoonstelling van scheepsmodelbouw, stoommodellen en modelspoor. In Bij Bosshardt kun je modellen bekijken en tevens vragen stellen aan de bouwers. Zij zullen je graag te woord staan.

De toegang is gratis, en de koffie en thee staan voor u klaar!
Vrijwillige bijdrage aan Bij Bosshardt mag. 

Wanneer?
23 november 2013 van 13.00 tot 16.00 uur
Organisator
Danny en Ard (Buurtbewoners)
Locatie:
Bij Bosshardt aan de Staringlaan 3
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.