Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Alblasserwaardse Natuurquiz


Vrijdagavond 22 november organiseren Corné Stam en Richard Slagboom een quiz over de natuur in de Alblasserwaard. Het is de bedoeling dat het een gezellige informele avond wordt, waarvoor zowel leden als niet-leden van de NVWA zich kunnen inschrijven. Op de avond worden tal van vragen gesteld over de natuur in de Alblasserwaard, van planten tot insecten en van zoogdieren tot vogels. Natuurlijk niet alleen moeilijke vragen voor de ervaren natuurkenner, maar ook vragen voor de ‘gewone’ natuurliefhebber.

Het is de bedoeling om in teams van twee personen de vragen te beantwoorden, waarna aan het eind van de avond het winnende team bekend wordt gemaakt. Voor de eerste drie teams zijn leuke prijzen te winnen.

Inschrijven kan tot maandag 18 november via info@nvwa.eu of d.m.v. een telefoontje naar 06-49201029. Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro per team van twee personen.
De avond begint om 20.00 uur en zal worden gehouden in het Streeknatuurcentrum, Matenaweg 1 te Papendrecht.

Wanneer?
22 november 2013 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard
Locatie:
Streeknatuurcentrum Alblasserwaard aan de Matenaweg 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.