Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lezing over “wat mensen hebben met insecten”.

Lezing over “wat mensen hebben met insecten”.

Anthonie Stip houdt op woensdag 20 november a.s. namens Natuur- en Vogelwacht ‘De Alblasserwaard’ een lezing in de bibliotheek van Papendrecht. Hij vertelt over wat mensen met insecten en insecten met mensen hebben. Daarnaast zal hij kort iets vertellen over het nieuwe boek Dagvlinders en libellen in de Alblasserwaard. De avond begint om 20.00 uur en aanmelden kan door een email te sturen naar:klantenservicepapendrecht@bibliotheekzhzo.nl of telefonisch op 078-6150017

Bibliotheek, Markt 2, 3351 AZ Papendrecht.

De toegang is gratis.

Wanneer?
20 november 2013 van 20.00 tot 00.00 uur
Locatie:
in de bibliotheek aan de Markt 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.