Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Nieuws van de Landwinkel: Testpanel

A.s. zaterdag is het Fair Only testpanel te gast bij ons. Dit testpanel bestaat uit 8 personen en zij testen duurzame produkten. Deze keer testen ze de produkten van De Vegetarische Slager. Op de Hooizolder zal het panel tal van produkten gaan bakken en proeven.

Kunnen de panelleden vlees onderscheiden van de produkten van De Vegetarische Slager?

Van 14.00 tot 16.00 uur bent u van harte welkom om mee te genieten. Wellicht is er voor u ook nog een 'proefhapje'? U kunt de Hooizolder bereiken via de trap achter de Landwinkel. We zijn erg benieuwd!

De produkten van de Vegetarische Slager zijn bij ons in de diepvries te vinden.

Wanneer?
16 november 2013 van 14.00 tot 16.00 uur
Organisator
De Heerlijkheid van Papendrecht
info@fruitheerlijkheid.nl
Locatie:
Kerkbuurt 56
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.