Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Inloopbijeenkomst over o.a. ADHD, dyslexie

Vanavond is er in de bibliotheek van Papendrecht een inloopbijeenkomst voor ouders van kinderen met ontwikkelings-, gedrags- en leerstoornissen, zoals bijvoorbeeld ADHD, ADD, dyslexie en PDD-NOS. De bijeenkomst wordt georganiseerd door de afdeling Zuid-Holland-Oost van de ouder vereniging Balans.

Ouders kunnen er ervaringen en tips uitwisselen met andere ouders en met medewerkers van Balans. Vrijwilligers van Balans zijn aanwezig voor het beantwoorden van vragen en geven van informatie, bijvoorbeeld over schoolkeuze of het vinden van de juiste hulpverlener.

Balans is de landelijke vereniging voor ouders van kinderen met ontwikkelings-, gedrags- en leerstoornissen. De vereniging geeft informatie over deze problemen, brengt ouders in contact met elkaar en doet aan belangenbehartiging.

De toegang is gratis. Voor meer informatie kunt u mailen.

Wanneer?
15 november 2013 van 18.00 tot 20.00 uur
Locatie:
in de bibliotheek aan de Markt 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.