Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Gratis voostelling 'Beter een goede buur'

Kom naar de gratis voostelling 'Beter een goede buur'

'Jouw hond maakt mij 's nachts wakker met dat geblaf ', Die boom beperkt het aantal zonuren in mijn tuin'. Herkent u dit? Menig mens heeft weleens een onenigheidje met de buren, alleen lang niet iedereen weet dit onderling op te lossen. Buurtbemiddeling Papendrecht dient in deze gevallen als conflictbemiddelaar en zoekt samen met de betrokkenen naar een duurzame oplossing die voor beide partijen aanvaardbaar is.

Al ruim 500 Papendrechters zijn u voor gegaan en in reeds 63% van deze gevallen heeft buurtbemiddeling succes gehad. Om dit succes te vieren, bovenop het feit dat Buurtbemiddeling Papendrecht al 5 jaar bestaat, wordt er vanavond een voorstelling ‘Beter een goede buur ' in Theater de Willem gegeven.

De voorstelling, die wordt gegeven door Robin& Elcke Nijhuis , zit vol met grappige sketches over burenperikelen en heeft interactieve elementen zoals een quiz. Daarnaast zijn er vrijwilligers aanwezig die u kunnen informeren en wellicht adviseren.

Wilt u aanschuiven voor een avond vol humor en meer te weten komen over Buurtbemiddeling Papendrecht? Kom dan naar de gratis voorstelling. U wordt verwelkomd met een drankje naar keuze. Aanmelden is niet nodig.

Wanneer?
13 november 2013 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Buurtbemiddeling Papendrecht
Locatie:
Van der Palmstraat 4
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.