Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lezing over Profetische vreugde

Vanavond hoopt Heleen Bénard te spreken over het onderwerp “Profetische vreugde”. Heleen werkt voor de stichting Christenen voor Israël en heeft zelf ook geruime tijd in Israël gewoon. Deze avond is georganiseerd door de werkgroep Ontmoetingen Met Vrouwen.
Gezien het feit dat dit onderwerp grote belangstelling heeft bij een groot publiek zijn dit keer ook de mannen van harte welkom.

Daar Heleen samen met  haar gezin geruime tijd in Israël heeft gewoond heeft ze van dichtbij meegemaakt dat de profetieën die in de bijbel staan opgetekend over het joodse volk voor haar ogen uitkwamen. Het is haar passie om daarover te spreken: “Het is mijn verlangen om het Joodse volk, dat zo dicht bij het hart van de Vader ligt, bij het hart van de mensen te brengen. Dat geeft me blijdschap en ik word er enorm enthousiast van.

Momenteel maakt Heleen een moeilijke periode door wat betreft haar gezondheid, maar daardoor laat ze zich niet ontmoedigen en wil ze zeker niet stoppen met het  geven van toespraken. “Ik weet me gedragen en ik weet:” dag aan dag draagt Hij ons, die God is ons tot heil”.
Heleen spreekt tijdens haar spreekbeurten graag over het Joodse gezinsleven, of over Jeruzalem, de stad van de grote Koning, maar vandaag is het thema: Profetische vreugde. De terugkeer van het Joodse volk naar het Beloofde Land is één van de onderwerpen die de profetieën laat spreken. Dit voor haar ogen te zien gebeuren geeft een diepe bewogenheid die Heleen voelt voor Gods volk, en geeft haar grote blijdschap. 

De avond is gratis toegankelijk en begint om 20:00 uur, er zal wel een collecte worden gehouden.

Wanneer?
12 november 2013 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
de Elimkerk
Locatie:
P.C. Hooftlaan 178
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.