Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Filmavond: Des Hommes et des Dieux

Deze Franse film is gebaseerd op een waargebeurd incident en speelt zich af in 1996 in een klooster, ergens in Algerije. Daar leven acht Franse monniken in volstrekte harmonie met hun islamitische dorpsgenoten.

Alles gaat jaren goed, totdat terreur en geweld de regio steeds meer beginnen over te nemen. Als fundamentalistische groeperingen een aantal buitenlandse werknemers vermoorden, beginnen de monniken zich af te vragen of het wel veilig is om in hun klooster te blijven.

Uiteindelijk besluiten ze niet te zwichten voor terreur. Daarom blijven ze. Ze vinden kracht en troost in hun geloof.

aanmelden en informatie: Ds. Annette Driebergen, tel. 6159888.of an3bergen@solcon.nl

Wanneer?
11 november 2013 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Geref. Kerk 'De Morgenster'
Locatie:
Muilwijckstraat 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.