Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Winkelcentrum De Meent 50 jaar

Winkelcentrum De Meent 50 jaar

Van 7 november tot en met 10 november 2013 viert Winkelcentrum De Meent haar 50-jarige bestaan. In verband met de feestelijke activiteiten op het marktplein wordt de weekmarkt op dinsdag 5 en 12 november 2013 iets naar achteren verplaatst op het marktplein.

Wanneer?
Van 7 november 2013 00.00 uur tot 10 november 2013 00.00 uur
Organisator
Winkelcentrum De Meent
Locatie:
Winkelcentrum De Meent
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.