Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Ontmoetingspunt (plots-)laatdoven / slechthorenden

Ontmoetingspunt (plots-)laatdoven / slechthorenden

Soms kan het best lastig zijn om contact te maken met anderen en zelfs met uw partner, wanneer u moeite heeft om elkaar te verstaan. Speciaal voor ( plots-)laatdoven en slechthorenden organiseert BWI in samenwerking met Stichting Plotsdoven en slechthorenden 5/6 keer per jaar ontmoetingsmiddagen met lotgenoten.

De eerstvolgende ontmoetingsmiddag is vandaag en begint om 14.00 uur. Omdat het de laatste ontmoetingsmiddag van dit jaar is willen we er een gezellige middag van maken met het spelen van een spelletje, een hapje en drankje. Uiteraard is er een ervaringsdeskundige aanwezig namens de Stichting Plotsdoven en slechthorenden waar u terecht kunt met eventuele vragen. U en ook uw partner zijn van harte welkom (tevens indien u niet woonachtig bent in Papendrecht). De toegang is gratis.

Wanneer?
7 november 2013 van 14.00 tot 00.00 uur
Organisator
Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (SWOP)
615 47 41
bwi@swopapendrecht.nl
Locatie:
Het Dienstencentrum aan de Gerbrandystraat 31
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.