Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kinderdienst Dankdag

Kinderdienst Dankdag

Woensdag 6 november a.s. wordt er een kinderdienst gehouden i.v.m. dankdag in de Elimkerk, P.C. Hooftlaan te Papendrecht. Aanvang van de dienst is 14.30 uur. Deze dienst is speciaal gericht op kinderen. Er worden veel leuke kinderliedjes gezongen! Het thema is “Denk je aan danken?” Kom jij ook?” 
 

Wanneer?
6 november 2013 van 14.30 tot 15.30 uur
Organisator
Elimkerk
jmtroost@zonnet.nl
Locatie:
Elimkerk, P.C. Hooftlaan
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.