Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Poldervissen

Poldervissen

Op zaterdag 2 november om 13.30 uur organiseert de Amfibieën- en Vissenwerkgroep van de Natuur- en Vogelwacht “De Alblasserwaard” een excursie poldervissen in de Lekkerlandse polder.

Met een steekschepnet worden een aantal sloten bevist, waarbij we op zoek gaan naar specifieke poldervissen zoals de Kleine modderkruiper, Vetje, Zeelt en de Bittervoorn. Tijdens het vissen vertelt de excursieleider u meer over het bijzondere onderwaterleven in de Alblasserwaardse sloten. Lijkt het u leuk om mee te gaan, dan kunt u zich aanmelden via info@nvwa.eu.

Bijschrift foto: Bittervoorn (mannetje) Foto: Richard Slagboom

Wanneer?
2 november 2013 van 13.30 tot 00.00 uur
Organisator
Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard
Locatie:
Streeknatuurcentrum Alblasserwaard aan de Matenaweg 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.