Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kinderdisco in jeugdcentrum Interval

Kinderdisco in jeugdcentrum Interval

Vrijdag 1 november a.s. is het weer zover ! Dan organiseert Interval weer een kinderdisco. Alle kids tussen de 6 en 12 jaar zijn dan weer welkom om lekker te komen swingen op de muziek gedraaid door onze vaste dj’s Christiaan en Yaro. De disco duurt van 19.00 tot 21.00 uur. Kaartjes kunnen bij aanvang aan de balie van Interval worden gekocht en kosten € 1,50 per stuk. Na afloop moeten de kids binnen opgehaald worden door een volwassene.

Wanneer?
1 november 2013 van 19.00 tot 21.00 uur
Organisator
Interval
interval@papendrecht.nl
Locatie:
Interval
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.