Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

C1000 boodschappenpakketten uitreiking Weggeefhoek Papendrecht

C1000 boodschappenpakketten uitreiking Weggeefhoek Papendrecht

Op Vrijdag 1 November a.s. in Winkelcentrum Westpolder te Papendrecht om 19.00 uur, organiseert Weggeefhoek Papendrecht de uitgifte van de door de leden van de Weggeefhoek Papendrecht ingezamelde boodschappenpakketten afkomstig van de zegelaktie van C1000. Deze uitreiking zal gedaan worden door of de burgemeester of een van de wethouders van de Gemeente Papendrecht.
 
De afgelopen weken zijn de leden en beheerders druk bezig geweest met het inzamelen van zegels van de C1000 boodschappenpakket aktie. Dit heeft geresulteerd in ruim 20 boodschappenpakketten voor de leden van de Weggeefhoek Papendrecht. Om deze best wel flinke aktie een feestelijk tintje te geven hebben we besloten om hier een leuke uitgifte van te maken in Winkelcentrum Westpolder te Papendrecht. De winnende leden van de Weggeefhoek Papendrecht worden uitgenodigd om onder het genot van een kop koffie en een heerlijke gevulde koek, dit pakket in ontvangst te nemen. De uitreiking zal gedaan worden door of de Burgemeester van Papendrecht of een van de Wethouders. (dit is op dit moment nog niet duidelijk).
 
De slogan voor deze aktie is dan ook “door de samenleving voor de samenleving”.

Wanneer?
1 november 2013 van 19.00 tot 00.00 uur
Organisator
Weggeefhoek Papendrecht
Locatie:
Winkelcentrum Westpolder
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.