Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Inloopspreekuur voor bewoners van de Oostpolder en de Kooij

Het wijkplatform Oostpolder – De Kooij organiseert in samenwerking met de gemeente Papendrecht voor bewoners voor de wijken Oostpolder en de Kooij op 31 oktober een inloopspreekuur met de verantwoordelijke wethouder(s) of ambtenaren. Iedereen kan vragen stellen over de meest uiteenlopende onderwerpen aan de verantwoordelijke wethouder(s) of ambtenaren. Wij stellen het op prijs als u uw vragen vast vooraf indient op info@oostpolderdekooij.nl, zodat de gemeente zich hierop kan voorbereiden en ook verantwoordelijke ambtenaren kunnen uitnodigen. We zien u graag bij het inloopspreekuur. Wanneer? Donderdag 31 oktober Waar?  Hoe laat? Van 18.30 uur tot 19.30 uur 

 

Wanneer?
31 oktober 2013 van 18.30 tot 19.30 uur
Organisator
Het wijkplatform Oostpolder – De Kooij
Locatie:
Wijkgebouw De Kooijker aan de Pieter Zeemanlaan 37a
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.