Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Netwerken en de meest favoriete weerpresentator van het jaar

Netwerken en de meest favoriete weerpresentator van het jaar

Wij nodigen u uit voor een gezellige netwerkbijeenkomst op woensdag 30 oktober.

Na succesvol samenwerken in voorgaande jaren zijn ook dit jaar Ondernemersvereniging Papendrecht, Ondernemersclub, PKC/Hagero en Rabobank Drechtsteden uw gastheer voor de avond.

Deze avond wordt u, naast een hapje & drankje, getrakteerd op de visie van weervrouw Helga van Leur.

Helga van Leur is bekend als meteorologe en televisiepresentatrice op het gebied van weer. Zij studeerde aan de universiteit van Wageningen en kwam in 1994 via een stage bij Meteo Consult terecht, waar ze bijna vijf jaar werkzaam was. Sinds 1997 werkt zij als weervrouw voor de televisiezenders van RTL. In 2012 werd ze voor de derde maal gekozen tot meest favoriete weerpresentator van
het jaar. Daarnaast geeft zij lezingen over weer, klimaat en duurzaamheid.

Wanneer?
30 oktober 2013 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Ondernemersvereniging Papendrecht
Locatie:
Clubgebouw PKC
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.