Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Cursus Massage bij Stressklachten

Cursus Massage bij Stressklachten

In deze tijd van stress en drukte komt men zichzelf vaak 'tegen' met hoofdpijn of stijve gewrichten en spieren, die ontstaan zijn door repeterende bewegingen of spanning. Door middel van de verschillende aangeboden massagetechnieken leert men hoe men deze klachten bij een ander (en vaak ook bij zichzelf) kan verlichten.

Tijdens de cursus komen aan de orde: het hoofd en gezicht, de nek en schouders, de rug, de benen en de voeten. Het is de bedoeling dat deelnemers op elkaar oefenen.

De cursus start op dinsdagavond 1 oktober van 19.30-21.30 en bestaat uit 5 dinsdagavonden. De kosten bedragen € 70,-. Voor meer informatie en inschrijving kunt u terecht op: www.vupapendrecht.nl of bellen naar 078-6154764

 

Wanneer?
Van 1 oktober 2013 19.30 uur tot 29 oktober 2013 21.30 uur
Organisator
Volksuniversiteit Papendrecht
615 47 64
info@vupapendrecht.nl
Locatie:
Vondellaan 158
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.