Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start taalcursussen na Herfstvakantie

Start taalcursussen na Herfstvakantie

Na de herfstvakantie (vanaf 28 oktober) gaat er bij Volksuniversiteit Papendrecht nog een flink aantal taalcursussen van start. Het betreft hier een tweetal speciale talen, nl. Arabisch voor beginners en Nieuwgrieks voor beginners of tweedejaars. Beide cursussen draaien op maandagavond.

Buiten deze bijzondere taalcursussen kan men na de herfstvakantie ook nog starten met Frans Conversatie op de dinsdagmiddag of Engels voor beginners of Engels basisconversatie (eenvoudig niveau) op de maandagochtenden.

Wie zijn spreekvaardigheid Engels eens goed op wil pakken kan nog inschrijven voor Engels Conversatie 2. Deze cursus is geschikt voor cursisten die minimaal 3 á 4 jaar Engels gevolgd hebben en deze taal nodig hebben voor bijvoorbeeld hun werk of een verblijf in het buitenland. Er wordt in deze cursus uitsluitend Engels gesproken, dus ook de uitleg is in het Engels.

Voor meer informatie over de cursussen of inschrijving kan men terecht op de website.

Wanneer?
28 oktober 2013 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Papendrecht
615 47 64
info@vupapendrecht.nl
Locatie:
Vondellaan 158
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.