Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jeugddienst met Kees Kraayenoord

Jeugddienst met Kees Kraayenoord

de jeugddienst van 27 oktober beloofd een leuke dienst te worden. Kees Kraayenhof, bekend van o.a. de EO-Jongerendag, zal voorgaan tijdens deze dienst. Ook speelt hij een aantal van zijn liederen. Daarnaast zorgt de Paksband voor de muzikale omlijsting. Het thema van de dienst is: 'Is de Bijbel waarheid of fictie?'

Wanneer?
27 oktober 2013 van 10.00 tot 00.00 uur
Organisator
Herv. Gem. 'Bethlehemkerk'
Locatie:
Bethlehemkerk aan de Van der Palmstraat
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.