Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Acoustic Sunday in Interval

Jeugdcentrum Interval organiseert op zondag 27 oktober a.s. weer een Acoustic Sunday. De Acoustic Sunday is de activiteit voor de liefhebber (alle leeftijden) van akoestische muziek en koren.

De middag wordt geopend door Frank and the Club. Deze band speelt voornamelijk covers uit de 70—ties en 80-ties. Van heel klein tot uitbundig en swingend!. De sound van de band is open, energievol en dynamisch. Met twee goede leadstemmen is de zang afwisselend en vol bezieling te noemen. Het plezier spat er bij de heren vanaf. Het repertoire bestaat veelal uit covers (die wel een eigen “fatc- jasje” aankrijgen), maar er worden ook enkele eigen nummers gezongen.

Speciaal voor dit optreden zullen de songs akoestisch uitgevoerd worden en wordt het instrumentarium van de band hiervoor aangepast. Dus geen knallende drums maar cajon en contrabas in plaats van basgitaar. Special guest is sologitarist Eric vd Burgh. Ook hij zal zijn solo’s met een akoestisch geluid produceren. Frank and the Club speelt op moment volop in de regio met de volgende line-up ; -Ruben Gouman ; drums/percussie,

-Hans Visser ; basgitaar/contrabas,-Rob Braams ; zang/gitaar/mondharmonica, -Eric vd Burgh ; sologitaar en Frank de Boer ; zang/gitaar. Kijk voor actuele info over de band op ;

Het optreden deze middag wordt gefilmd (met maar liefst 3 camera’s). Het is bedoeling om hier (achteraf) nieuwe clips van te produceren.

Na de pauze treedt bigband Blast op. Dit gedreven orkest wordt gekenmerkt door een “straight in your face” repertoire variërend van swing, ballad, latin en jazz. Bigband Blast staat onder de inspirerende leiding van Diederik Ruisch. Vocaliste Suzanne Jansen, een groovende ritmesectie, wervelende saxen, geoliede trombone's, en een snijdende trompetsectie zorgen voor een muzikale explosie! Kortom: Blast

Vanaf maandag 21 oktober a.s. zijn kaartjes in de voorverkoop te verkrijgen aan de balie van Interval. Kaarten kosten € 3,- per stuk.

De deur gaat open om 13.30 uur en het programma start om 14.00 uur. Let op ; er zijn alleen zitplaatsen.

Wanneer?
27 oktober 2013 van 13.30 tot 00.00 uur
Organisator
Jeugdcentrum Interval
078-7708165
interval@papendrecht.nl
Locatie:
Jeugdcentrum Interval
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.