Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Tweede CRP Rocknight bij 'De Trap Af'

Op zaterdagavond 26 oktober organiseert oud bruin cafe 'De Trap Af'voor de vierde keer een zogenaamde CRP Rocknight. Met deze keer live-optredens van de bands: Dieselburner, Devils Delight, Speaker Punch, Ditrbags en Rott’n damned.

Zie ook: Cafe 'De Trap Af viert feestelijk 30-jarig bestaan.

Wanneer?
26 oktober 2013 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Oud Bruin Cafe 'De Trap Af'
info@cafedetrapaf.nl
Locatie:
Westeind 76
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.