Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Riverside Live presents: Mathilde Keij

Riverside Live presents: Mathilde Keij

Mathilde Keij (1980) heeft een bloeiende zangpraktijk in het Gooi en is een veelgevraagde zangeres. Mathilde studeerde aan het conservatorium van Amsterdam (voormalig Hilversums Conservatorium), waar zij in mei 2004 met lof afstudeerde. Hier kreeg Mathilde les van Lydia van Dam, Gé Titualear, Edwin Rutten, Setske Mostaert en vele anderen. In het Gooi is ze regelmatig te vinden op diverse podia, zoals in Jazzcafe Wakker te Eemnes, de Otter in Loosdrecht, en poppodium de Vorstin in Hilversum.

Wanneer?
20 oktober 2013 van 15.00 tot 18.00 uur
Organisator
Grand Café Willaerts
Locatie:
Grand Café Willaerts aan het Veerplein
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.