Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Ik Wil Je Zien Drechtsteden 2013

Zichtbaar zijn en zelf ook goed zien. Dat is belangrijk voor alle fietsers.

Jaarlijks verzorgt.de Fietsersbond reparatieacties in de Drechtsteden. Door vrijwilligers wordt dan de verlichting van fietsen nagezien en wanneer dat nodig en mogelijk is gerepareerd (alleen de materiaalkosten moeten worden vergoed). Dit wordt gecombineerd met de landelijke campagne "Ik wil je zien".

Dit jaar wordt er voor het eerst een volledige fietscheck uitgevoerd, zodat er veilig in de winter kan worden gefietst.
Wil je jouw fiets laten controleren of meer weten over de Fietsersbond kom dan op Zaterdag 19 oktober naar de Veerpromenade (bij fietsenstalling) van 10.00 tot 16.00.

Wanneer?
19 oktober 2013 van 10.00 tot 16.00 uur
Organisator
Fietsersbond
Locatie:
Veerpromenade
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.