Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Opening en open middag PSZ De Wielewaal

Opening en open middag PSZ De Wielewaal

Op dinsdagmiddag 15 oktober vindt er een feestelijke opening en open middag plaats bij Wasko PSZ De Wielewaal. Wasko PSZ De Wielewaal, is de jongste peuterspeelzaal van Wasko en biedt sinds 3 september jl. peuters in de leeftijd van 2,5 tot 4 jaar de gelegenheid om zich spelenderwijs te ontwikkelen, opdat zij later een optimale start kunnen maken in het basisonderwijs. Wasko PSZ De Wielewaal is gehuisvest in OBS De Knotwilg, locatie de Wielen, P. Zandstraat 1-3. Naast peuterspeelzaal wordt er op deze locatie door Wasko tevens buitenschoolse opvang aangeboden.

De locatie kenmerkt zich voor een goede samenwerking tussen onderwijs en opvang en een eenduidig pedagogisch klimaat. Belangstellende zijn op dinsdagmiddag 15 oktober vanaf 13.30 uur van harte welkom om een kijkje te nemen binnen onze peuterspeelzaal. Na de officiële opening heeft u we gelegenheid om een kijkje te nemen in ons lokaal en organiseren de peuterspeelzaalmedewerkers een aantal leuke activiteiten voor de kinderen.

Wanneer?
15 oktober 2013 van 13.30 tot 00.00 uur
Organisator
Wasko PSZ De Wielewaal
Locatie:
OBS De Knotwilg, locatie de Wielen, P. Zandstraat 1-3
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.