Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Met de Partybus naar Hollywood

Met de Partybus naar Hollywood

Papendrecht– Matthijs Keller organiseert weer een uitstapje voor jongeren uit de regio. Op zaterdag 12 oktober vertrekt de Partybus vanaf de parkeerplaats bij PKC naar discotheek Hollywood in Rotterdam. De bus zal om 22.30 uur vertrekken en zondagochtend om 4.30 uur weer terug keren naar Papendrecht. De retourreis kostte de deelnemers 15 euro, inclusief entree en garderobe, maar exclusief drankjes.
 
Matthijs is enthousiast:”“Het is een hele scherpe prijs, en dat maakt het aantrekkelijk en ik reken erop dat het weer een geslaagd event wordt. De voorgaande keren was een groot succes, en er was niets vervelends voorgevallen. De gemiddelde leeftijd is 16 à 17 jaar, echt de doelgroep dus”.

Wanneer?
Van 12 oktober 2013 22.30 uur tot 13 oktober 2013 04.30 uur
Organisator
Partybussen Papendrecht
Locatie:
Parkeerterrein achter PKC
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.