Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Uniek concert voor Excelsior

Uniek concert voor Excelsior

Concert tesamen met harmonie-orkest uit Frankrijk op 12 oktober
Op zaterdag 12 oktober wordt in de Bethlehemkerk een uniek concert georganiseerd waarbij het orkest van Excelsior Papendrecht o.l.v. dirigent Ruud Welle optreedt in samenwerking met “L’Orchestre d’Harmonie d’Hesdin” uit Noord-Frankrijk. De beide orkesten zullen het publiek qua muziekstijl meenemen naar de Franse sferen en zullen ook gezamenlijk optreden. Entreebewijzen zijn reeds te reserveren via info@excelsiorpapendrecht.nl.

Meer informatie over Excelsior, de mogelijkheden en haar activiteiten is te vinden op www.excelsiorpapendrecht.nl, waar alle activiteiten en concerten zijn vermeld. Informatie is ook te allen tijde per email op te vragen via info@excelsiorpapendrecht.nl.

Wanneer?
12 oktober 2013 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Herv. Gem. 'Bethlehemkerk'
Locatie:
Bethlehemkerk aan de Van der Palmstraat
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.