Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Rommelmarkt bij Scouting

Op zaterdag 12 oktober organiseert scouting Van Brederode haar jaarlijkse rommelmarkt op het terrein van haar boomgaard aan de Kamerlingh Onneslaan 1. Tussen 9.30 en 14.00 uur is iedereen welkom om in en rond het clubhuis te snuffelen tussen de spullen van de rommelmarkt.

Naast de rommelmarkt verkopen we ook onze eigen onbespoten appels en peren uit de eigen hoogstamboomgaard. Heeft u nog verkoopwaar? Wellicht heeft u in de schuur of op zolder nog spullen liggen die tijdens de rommelmarkt verkocht kunnen worden. Van maandag 7 oktober tot en met vrijdag 11 oktober is het mogelijk om tussen 19.00 en 20.30 uur spullen voor de verkoop op het clubhuis Batenstein aan de Kamerling Onneslaan 1 (naast de brug naar Dordrecht) af te gegeven.

De opbrengst van de rommelmarkt zal gebruikt worden om activiteiten voor de jeugdleden van de scoutinggroep te organiseren. Informatie over scouting Tijdens de rommelmarkt is het ook mogelijk om meer informatie te verkrijgen over alle activiteiten van scouting in Papendrecht. In Papendrecht biedt scouting voor kinderen tussen de 5 en 21 jaar elk weekend een plezierige vrije tijdsbesteding aan. Voor meer informatie kunt u terecht bij Ton de Waal op telefoonnummer 06 – 53769458. 
 

Wanneer?
12 oktober 2013 van 09.30 tot 14.00 uur
Organisator
Scouting
Locatie:
Kamerlingh Onneslaan 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.