Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

12e WIM HOL Memorial Loop

12e WIM HOL Memorial Loop

Op zaterdag 12 oktober organiseert AV Passaat in Papendrecht de 12e Wim Hol Memorial, onderdeel van het Univé Grote Rivieren loopcircuit 2013. Tijdens deze wedstrijd uit het circuit wordt voor een aantal klassementen de eindrangschikking bepaald. De uiteindelijke beslissing valt 4 weken later tijdens de Poort6-loop in Gorinchem.
 
Dit jaar is de 10 EM wederom één grote ronde die over de polderwegen van Papendrecht en Sliedrecht voert.
De beide wedstrijdrecords (49:01 bij de mannen en 57:08 bij de vrouwen) dateren al van zolang geleden dat niet echt bekend is hoe oud ze zijn.

Voor iedere deelnemer wacht aan de finish een Papendrechtse lekkernij. Na afloop is er een verloting op startnummer waarbij de Sliedrechtse en Papendrechtse middenstand hebben gezorgd voor een goed gevulde prijzentafel. Aansluitend is ook de prijsuitreiking voor de diverse categorieën lopers.

Starttijden en afstanden:
12:45 uur Prestatieloop over 5 Engelse mijl en om 14:00 uur – Wedstrijd/prestatieloop over 10 Engelse mijl.
Na-inschrijven in de kantine van de atletiekvereniging AV Passaat tot een half uur voor aanvang van de wedstrijd of prestatieloop.
Kosten: Prestatieloop 5 EM en Wedstrijd-/prestatieloop 10 EM   €8,00.
 

 

Wanneer?
12 oktober 2013 van 12.45 tot 00.00 uur
Organisator
Atletiekvereniging AV Passaat
078-6150417
inschrijven@avpassaat.nl
Locatie:
AV Passaat
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.