Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Op de foto met je Huisdier

Ter gelegenheid van Dierendag op vrijdag 4 oktober a.s. organiseert Dierenambulance Papendrecht in samenwerking met Glamstyle Dierfotografie een fotoshoot voor alle huisdieren van Papendrecht. Dus, alle honden, katten, cavia's, konijnen, parkieten en andere huisdieren, kom op 4 oktober tussen 12.00 en 20.00 naar winkelcentrum Westpolder en laat je alleen of samen met je baas( je) of bazin (bazinnetje) voor slechts € 10,-- 5x prachtig op de foto zetten. De opbrengst is geheel bestemd voor Dierenambulance Papendrecht. 
 

Wanneer?
4 oktober 2013 van 12.00 tot 20.00 uur
Organisator
Dierenambulance Papendrecht
0681805549
info@dierenambulance-papendrecht.nl
Locatie:
Winkelcentrum Westpolder
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.