Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

'Papendrecht Helpt Oeganda'

Optreden Oegandees kinderkoor Mwangaza in het kader van de actie 'Papendrecht Helpt Oeganda'. Een groot event waar alle kinderen van Papendrecht (muv de Reformatorische school) bij betrokken zijn. Zij zullen 2 weken lang actie voeren voor kansarme kinderen in Oeganda. Het event wordt met een groots concert van het Oegandese weeskinderkoor Mwangaza afgesloten in de P.K.C.- hal in Papendrecht. Het wordt een middag en een avond vol Afrikaanse zang, dans en muziek. De burgemeester zal als ambassadeur van dit event optreden. 
 
Wanneer: 3 oktober.
 
Middagconcert voor de leerlingen van de Papendrechtse Scholen.
 
Avondconcert om 20.00 uur (inloop 19.30) voor alle belangstellenden. Gratis toegang.
 
Waar: P.K.C.- Hal. 
 
Collecte tijdens het concert.
 
 
Wanneer?
3 oktober 2013 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Stichting Uganda Child Care Foundation
secretariaat@uccf.nl
Locatie:
P.K.C. - Hal aan de Andoornlaan
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.