Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Seniorenmiddag met o.a. Lenny Kuhr

Papendrecht, 2 augustus 2013 – Ook in 2013 organiseren Rivas Zorggroep en de gemeente Papendrecht een muzikale seniorenmiddag. Deze vindt plaats op dinsdag 1 oktober vanaf 14.30 uur in de PKC-hal. Dit jaar staat de middag in het thema van ‘Samen Papendrecht’. Senioren kunnen de middag na aanmelding gratis bijwonen. Dat is mogelijk door bijdragen van stichting Vrienden van Stolpehove en het Rabofonds Drechtsteden.

Voor alle Papendrechtse senioren
Al twee keer eerder organiseerde Rivas in samenwerking met de gemeente Papendrecht een muzikale middag voor de senioren in Papendrecht. Twee jaar geleden nam Pleun de Vlaming, eigenaar van bar 'De Outsider’ in winkelcentrum Westpolder, het initiatief. Nog steeds werkt hij mee aan de organisatie en verzorgt hij de hapjes en de drankjes. ‘Dit jaar vindt het evenement plaats op de internationale dag van de ouderen’, vertelt Maurits Poirot, regiomanager bij Rivas. ‘Een bewuste keuze; het is een cadeautje voor alle senioren van Papendrecht. Zij kunnen allemaal, samen met een introducé, de middag gratis bijwonen. Daarvoor hoeven ze zich alleen even aan te melden via Rivas Zorglijn.’

Lenny Kuhr, Andy en Samen Papendrechtkoor
Na de officiële opening door burgemeester de heer De Bruin betreden deze middag diverse artiesten het podium: Lenny Kuhr, Andy en het Samen Papendrechtkoor. ‘Het thema van de middag is Samen Papendrecht’, vervolgt Maurits. ‘Daarvoor is een speciaal lied geschreven dat wordt opgevoerd door het Samen Papendrechtkoor. Dit is een gelegenheidskoor met leerlingen van OBS De Knotwilg/locatie De Leilinde, de Prins Constantijn School en vrijwilligers van Rivas.’

Meer informatie en aanmelden
Dit jaar vindt de muzikale seniorenmiddag plaats in de PKC-hal aan de Andoornlaan in Papendrecht. De zaal gaat open om 14.00 uur en het programma begint om 14.30 uur. Senioren die de muzikale middag bij willen wonen, dienen zich voor 20 september aan te melden via Rivas Zorglijn 0900-8440 (lokaal tarief).

Steun
Voor de organisatie van de muzikale seniorenmiddag ontvangen Rivas en de gemeente Papendrecht steun van het Rabofonds Drechtsteden en de stichting Vrienden van Stolpehove. Het Rabofonds verleent financiële steun aan projecten die het economische, sociale of culturele leven in de Drechtsteden stimuleren. Leden van de commissie van het Rabofonds beoordelen viermaal per jaar de ingezonden aanvragen.

Stichting Vrienden van Stolpehove vindt haar oorsprong in de voormalige zorgorganisatie Stolpehove. Sinds de fusie met Rivas zet de Stichting Vrienden van Stolpehove zich in voor aanvullende activiteiten op het gebied van wonen en welzijn voor bewoners van de Rivas-locaties in Papendrecht. Dit doet ze door middel van donaties van particulieren en/of bedrijven.

Wanneer?
1 oktober 2013 van 14.30 tot 00.00 uur
Organisator
Rivas Zorggroep
0900-8440
Locatie:
PKC Hal aan de Andoornlaan
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.