Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Natuurfoto's Anouk van der Zee in Bibliotheek

Natuurfoto's Anouk van der Zee in Bibliotheek

Vanaf 1 juli a.s. zijn natuurfoto’s van Anouk van der Zee te zien in de bibliotheek van Papendrecht. De foto's variëren van vogels tot reeën en ander wild, maar ook landschappen uit de Dordtse Biesbosch.

De expositie is te zien onder openingstijden van de bibliotheek en loopt tot en met donderdag 26 september. Toegang is gratis.

Wanneer?
Van 1 juli 2013 00.00 uur tot 26 september 2013 00.00 uur
Organisator
Bibliotheek Papendrecht
Locatie:
Markt 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.