Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Cursus 'Bewust Bevallen'

Aanstaande moeders die minimaal 23 weken zwanger zijn, kunnen aan deze cursus deelnemen. Tijdens de cursus leren deelnemers meer over de veranderingen in hun lichaam tijdens de zwangerschap en krijgen ze handvatten om zich goed voor te bereiden op de bevalling.

Oefeningen
Een fysiotherapeut of oefentherapeut begeleidt de deelnemers tijdens de cursus 'Bewust Bevallen'. Deelnemers krijgen oefeningen voor de bekkenbodemspieren, maar ook voor ademhaling en ontspanning. Deze kunnen ze inzetten voor, tijdens en na de bevalling.
 
De cursus bestaat uit negen bijeenkomsten van één uur. Bij twee hiervan is er ook een rol voor de partner. Acht bijeenkomsten vinden voor en één bijeenkomst vindt na de bevalling plaats. Daarom is het belangrijk dat deelnemers ongeveer in dezelfde fase van de zwangerschap zitten.
 
De kosten voor deelname bedragen € 143,-. Opgeven kan via de website of de zorglijn.
Wanneer?
3 september 2013 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Rivas
Locatie:
Consultatiebureau aan de Seringenstraat 16
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.