Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Boekenverkoop in de bibliotheek

Boekenverkoop in de bibliotheek

Boekenverkoop in de bibliotheek
In de bibliotheek van Papendrecht vindt in juli en augustus weer een grote boekverkoop plaats. De verkoop van afgeschreven bibliotheekmaterialen staat open voor iedereen: u hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek om iets te kopen. 
Het gaat om oude bibliotheekboeken die niet meer aan de eisen voldoen of maar heel weinig uitgeleend worden. Er zijn thrillers, streekromans, jeugdboeken, informatieve boeken en dozen met tijdschriften. Ook zijn er cd’s en dvd’s te koop. Er zijn al boeken vanaf 0,50 cent.

Vakantietip
Sla uw slag en kom naar de boekenmarkt in de bibliotheek. Neem afgeschreven boeken, cd’s en tijdschriften mee op vakantie of lees ze lekker thuis! Alles is aantrekkelijk geprijsd en er is voor iedereen iets te vinden. 

Wanneer?
Van 1 juli 2013 00.00 uur tot 31 augustus 2013 00.00 uur
Locatie:
In de bibliotheek aan de Markt 2
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.