Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Oudere Jongeren Zomeravondconcert

Oudere Jongeren Zomeravondconcert

Stichting Dorpsbehoud Papendrecht, eigenaar van de muziektent (bouwjaar 1949) aan de Eilandstraat, sluit het muziektent seizoen traditioneel af met het Oudere Jongerenconcert.

Op vrijdagavond 30 augustus treden van 20.00 – 23.00 uur op:

Popgroep Pubdaddies.

Eigenlijk zouden de Pubdaddies hun 25-jarig jubileumconcert vorig jaar in de muziektent geven, maar omdat het Oudere Jongerenconcert van 2011 was doorgeschoven naar 2012 kon dat helaas niet doorgaan. Het zilveren jubileum moest dus elders worden gevierd.

Na het grote succes van dat reunieconcert komt de band dit jaar het 26-jarig bestaan vieren op eigen bodem. De Pubdaddies staan uiteraard garant voor een spetterende avond waarin heel veel muziekstijlen zullen samenkomen. Muziek van 26-jaar geleden tot muziek van nu. Gespeeld worden onder meer nummers van Anouk, Caro Emerald, De Dijk, en vele anderen. De band wordt aangevuld met een blazerssectie en oud-drummer Peter van der Wetering verzorgt de percussie.

Als vanouds zal Thea de Jong de sterren van de hemel zingen, zal haar man Herman de Jong zinderende gitaarsolo's laten horen, slaat Ed Koffijberg zijn bekkens aan gort, zal Erik Huijzer oorstrelende toetsensolo's laten horen en speelt JanJaap Wijnman de blaren op zijn vingers door het bassen. En lest best..... Pleun van Dalen is terug op zijn oude stekkie. de band die hij jaren geleden heeft verlaten als bassist, mag nu weer op zijn muzikale expertise rekenen op de slaggitaar.

Tijdens het concert ‘Muziek van alle tijden’ op 31 mei regende het pijpenstelen. Hoewel het de laatste weken toch nog zomer is geworden, kan mooi weer ook bij dit concert niet worden gegarandeerd, maar de bezoekers brengen altijd hun zonnige humeur mee. Voeg daarbij het enthousiasme van Pubdaddies en de gezellige ‘ouwe jonges krentebrood’ sfeer en dan wacht de bezoekers toch een topavond, een concert dat bovendien GRATIS TOEGANKELIJK is.

In de koek-en-zopietent van Dorpsbehoud zijn koffie, thee en andere drankjes te koop, terwijl daar, als het  regent, kan worden geschuild. Er is beperkte zitplaats aanwezig.

Dit concert is financieel mede mogelijk gemaakt door Machinefabriek Versteeg B.V. en Vee Dee Vee BV, met bijdragen van: Dixi Sanitary Services, Elsco Drankenhandel, LiquidX Rentals & Sales en met dank aan alle vrijwilligers.

Bij de foto: Popgroep Pubdaddies in 2007 bij een concert in de muziektent.

Wanneer?
30 augustus 2013 van 20.00 tot 23.00 uur
Organisator
Stichting Dorpsbehoud Papendrecht
Locatie:
In de muziektent aan de Eilandstraat
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.