Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Sport- en spelmiddag De Kooij

Bijgevoegd vinden jullie de flyer van onze jaarlijkse sport- en spelmiddag in de wijk De Kooij te Papendrecht. Deze wordt gehouden op 28 augustus in samenwerking met de gemeente Papendrecht en Wijkplatform Oostpolder – De Kooij. We zouden het erg prettig vinden als jullie er ruchtbaarheid aan kunnen geven. Alvast dank! Met vriendelijke groeten Marcel Stevens Wijkplatform Oostpolder – De Kooij

Wanneer?
28 augustus 2013 van 13.30 tot 16.00 uur
Organisator
Gemeente Papendrecht en Wijkplatform Oostpolder – De Kooij
0625259649
Locatie:
de wijk De Kooij te Papendrecht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.